Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Kocatepe İlkokulu

Telefon : 02247193000
Belgegeçer : 02247193198
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://kocatepei.meb.k12.tr
Adres : Yunus Emre Mh. Yunus Emre Cd. No6 Alanyurt/İnegöl
VİZYON : ÇALIŞANLARIN GÖREVLERİNİ İYİ YAPMANIN HUZURUNU DUYDUĞU,HİZMETİ ALAN ÖĞRENCİLER VE TOPLUMSAL ÇEVRENİN SAYGINLIĞINI KAZANMIŞ, ÇALIŞMA ORTAMI,ÖĞRENCİ BAŞARISI VE DAVRANIŞLARI İLE ÇEVRESİNDE ÖRNEK TEŞKİL EDEN BİR ORTA OKUL OLMAK.
MİSYON : İLKÖĞRETİM PROGRAMINDA TESPİT EDİLMİŞ AMAÇLAR DOĞRULTUSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZE ; A)KİŞİSEL AÇIDAN : 1.İLGİ,İSTİDAT VE KABİLİYETLERİ YÖNÜNDE YETİŞTİREREK, GELECEK HAYAT VE ÜST ÖĞRENİME HAZIRLAMAK. 2.TÜRKÇEYİ DOĞRU KULLANMA, TÜM DERS VE PROGRAMLARDA BELİRLENEN HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA TEMEL BİLGİ VE BECERİLER KAZANDIRMAK. 3.TÜM ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMESİNİ SAĞLAMAK, EĞİTİMİN BİR İHTİYAÇ OLDUĞUNA İNANAN VE KENDİNİ GELİŞTİRME İSTEĞİ DUYAN , DOĞRU DÜŞÜNEBİLEN ,BİLGİLİ, BECERİLİ, KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK. B) TOPLUMSAL AÇIDAN : 1. ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA , T.C.ANAYASASINA VE DEMOKRASİNİN İLKELERİNE UYGUN OLARAK, HAK VE SORUMLULUKLARINI BİLEN , MİLLİ,TOPLUMSAL DEĞERLERE SAHİP , ÜLKESİNİ, MİLLETİNİ,BAYRAĞINI SEVEN YURTTAŞ OLMA BİLİNCİ KAZANDIRMAK C) İNSAN İLİŞKİLERİ BAKIMINDAN : 1.BAŞKALARI İLE İYİ İLİŞKİLER KURABİLEN , İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞABİLEN, ÇEVRESİNE UYUM SAĞLAYABİLEN, İYİ,MUTLU, VE HOŞGÖRÜ SAHİBİ İNSANLAR OLARAK YETİŞTİRMEKTİR..
BAŞARILAR : 0

Öğretmen :47
Öğrenci :1155
Atölye-İşlik :2
Çok Amaçlı Salon :1
Biyoloji Laboratuvarı :2
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3428
Öğretim Şekli :İKİLİ
Saatler : Derse başlama-Bitiş saati Sabah : 08:00 13:10 Öğle : 13:20 18:10
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : Şehir içi 616, 617, 618 ve 619 güzergah nolu halk otobüsleri
Yerleşim Yeri : Yunus Emre Mah. Alanyurt İnegöl/BURSA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 3km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuz masa tenisi, futbol, basketbol, voleybol, futsal branşlarında aktif olarak eğitimlerine devam etmekte, aynı zamanda her yıl derece elde etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuzda her sene bilim şenlikleri yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları : Okulumuzda aktif olarak bilim şenliklerinde projeler ve yeni icatlar sergilenmektedir.
Yazdır :